Κάρολος και Καμίλα στην Κνωσό – Τι δώρα τους προσέφεραν

Κάρολος και Καμίλα στην Κνωσό – Τι δώρα τους προσέφεραν
Κάρολος και Καμίλα κατά την άφιξή τους στην Κνωσό cretalive.gr

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέπτονται την Κρήτη κατά την τελευταία ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα μας

Στην Κρήτη βρίσκεται από το μεσημέρι το πριγκιπικό ζεύγος Καρόλου – Καμίλας, με την Κνωσό να αποτελεί τον πρώτο σταθμό της μίνι περιοδείας τους στο νησί.

Το διάδοχο του βρετανικού θρόνου και τη Δούκισσα της Κορνουάλης υποδέχθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού η υπουργός πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, μαζί με τον διευθυντή της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής, Τζον Μπένετ.

Ο τελευταίος, λίγο πριν τη ξενάγηση, δώρισε στον Κάρολο ένα μινωϊκό κύπελλο και στην Καμία μια καρφίτσα μινωϊκού τύπου, με τους υψηλούς προσκεκλημένους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι, καθότι λάτρεις του μινωϊκού πολιτισμού.

Κάρολος και Καμίλα δέχονται τα δώρα που τους προσφέρθηκαν στην Κνωσό cretapost.gr

Οι δυό τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και δεν χάλασαν το χατίρι περαστικών και διερχόμενων που ζητούσαν μια χειραψία ή μια φωτογραφία μαζί τους.

Η Καμίλα στην Κνωσό cretalive.gr

Αμέσως μετά τη ξενάγηση, στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο, το πριγκιπικό ζεύγος θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα, για να συναντηθούν ξανά σε παραδοσιακό γλέντι στις Αρχάνες λίγο πριν την αναχώρησή τους από τη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα