Καταγγελία ΑΕΚ: Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και απείλησε τον διαιτητή

Καταγγελία ΑΕΚ: Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και απείλησε τον διαιτητή
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Σε έξαλλη κατάσταση εισήλθε στον αγωνιστικό ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά την ακύρωση του γκολ από τον διαιτητή Κομίνη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φέρει όπλο στη ζώνη του όπως καταγγέλλει η ΑΕΚ

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς μετά τη φάση του 89ου λεπτού (αρχική καταμέτρηση γκολ Βαρέλα, μετέπειτα ακύρωσή του, εισβολή Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο) ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης και οι βοηθοί του, Ηλίας Αλεξέας και Κωνσταντίνος Ποντίκης, αποχώρησαν για αποδυτήρια της Τούμπας.

Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης είπε απευθυνόμενος στον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη:  “Είσαι νεκρός”.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ιβάν Σαββίδης Eurokinissi Sports

Από την Ένωση, συμπλήρωναν χαρακτηριστικά:  “Υπό συνθήκες τρομοκρατίας, η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει στο γήπεδο για να παίξει”.

Η τελευταία ενημέρωση, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι ο διαιτητής του αγώνα έκλεισε το “φύλλο αγώνα” του ντέρμπι κατοχυρώνοντας το ματς στον ΠΑΟΚ με 1-0, μετρώντας δηλαδή το γκολ του Βαρέλα.

Αλλά η επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ ανέφερε πως οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούσαν πως η διακοπή έγινε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο και μπράβους και όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν:  “Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε”.

Στην ΑΕΚ έλεγαν για τη διακοπή της αναμέτρησης:

“Ο διαιτητής στα αποδυτήρια άλλαζε συνεχώς άποψη για το ακυρωθέν γκολ. Περιμέναμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να αποφασίσει. Στη συνέχεια μας έδωσε εντολή να βγούμε στο γήπεδο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να απαντούν: “Σε μας με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε”. Για την ΑΕΚ η διακοπή έχει γίνει μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, συνοδευόμενος από τους μπράβους του”

Δείτε καρέ-καρέ το “ντου” του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο

Δείτε τη στιγμή που ο Μίχελ λέει στον Κομίνη “You are finished”

Ο αρχηγός Βιεϊρίνια προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σαββίδη και τους συμπαίκτες του. Διαβάστε αναλυτικά

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα