Καταγγελία: Δήμαρχος έδειρε ηλικιωμένη επειδή του ζήτησε άδεια υλοτομίας!

Καταγγελία: Δήμαρχος έδειρε ηλικιωμένη επειδή του ζήτησε άδεια υλοτομίας!

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής φέρεται να έδειρε ηλικιωμένη γυναίκα. Διαβάστε για το περιστατικό

Σε επεισόδιο στο οποίο ξυλοκοπήθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, φέρεται να πρωταγωνίστησε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής μαζί με τον αντιδήμαρχο Στάμου.

Σύμφωνα με καταγγελίες το επεισόδιο έλαβε χώρα σε καφενείο στην Κερατέα το περασμένο Σάββατο  18/1/2013, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κ. Λεβαντή σε οπαδούς του.

Συγκεκριμένα, μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιο της πλησίασαν την παρέα του δημάρχου και του ζήτησαν μια άδεια υλοτομίας καθώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και εφόσον είναι κοινό μυστικό στην πόλη ότι οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής έχουν μοιράσει αρκετές άδειες υλοτομίας σε γνωστούς και φίλους φέτος τον χειμώνα.

Ο δήμαρχος στο επίμονο αίτημα της, φέρεται να της είπε ότι δεν είναι εύκολο να δίδονται άδειες υλοτομίας και θα έβλεπε το αίτημά τους τον Απρίλιο. Η ηλικιωμένη γυναίκα εκνευρισμένη του απάντησε «τι να τα κάνουμε τα ξύλα τον Απρίλιο, αλλά θυμήσου, ότι τον Μάιο έχουμε εκλογές!»

Τα πνεύματα τότε οξύνθηκαν με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος Στάμου μαζί συνεργάτης του δημάρχου  να επιτεθούν και σύμφωνα με τις καταγγελίες,  να ξυλοκοπήσουν την άτυχη ηλικιωμένη και τον γιό της.

Στο σημείο της συμπλοκής έφθασε λίγο αργότερα περιπολικό στης αστυνομίας αλλά ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και η παρέα του είχαν προλάβει να αποχωρήσουν.

H aftodioikisi.gr αναζήτησε το δήμαρχο Λαυρεωτικής για να πει την άποψή του για το περιστατικό αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

πηγή: aftodioikisi.gr

SHARE:

24Media Network