Καταγγελίες για τα απορριμματοφόρα σε Πάτρα και Ηλεία μετά την τραγωδία

Καταγγελίες για τα απορριμματοφόρα σε Πάτρα και Ηλεία μετά την τραγωδία

Καταγγελίες για τον τρόπο που δουλεύουν και συντηρούνται τα απορριμματοφόρα μετά το τραγικό δυστύχημα στο Κατάκολο της Ηλείας

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε εργαζόμενη στην καθαριότητα στο Κατάκολο Ηλείας, όταν το απορριμματοφόρο κάνοντας όπισθεν την παρέσυρε τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Σύμφωνα με το patrastimes στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης τα απορριμματοφόρα δεν φέρουν τους ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι όταν είναι πίσω από το όχημα δεν επιτρέπουν στον οδηγό να κάνει όπισθεν, ούτε επίσης να κάνει οπισθοπορεία με ταχύτητα μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων.

Σε άλλο Δήμο της περιοχής, δεν γίνεται αντικατάσταση της κάμερας, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει τι γίνεται στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, επειδή η δαπάνη των 120 ευρώ θεωρείται πως είναι ασύμφορη.

Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας κανένα σχεδόν ασθενοφόρο δεν διαθέτει σύστημα abs με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνα για εργαζόμενους αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγικός θάνατος εργαζόμενης στην καθαριότητα στο Κατάκολο

SHARE:

24Media Network