Κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών από το ΠΑΜΕ και συνδικαλιστικές οργανώσεις

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Τα μέλη του μπήκαν στο κτίριο, ανέβηκαν στην ταράτσα και άπλωσαν ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτηρίου.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Τα μέλη του μπήκαν στο κτίριο, ανέβηκαν στην ταράτσα και άπλωσαν ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτηρίου. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Κινητοποιήσεις από μέλη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών. Απογευματινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών, πραγματοποιούν, από το πρωί,  μέλη του ΠΑΜΕ με 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς.

 Κάποιοι από τους διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου ανέβηκαν στην ταράτσα, και άπλωσαν πανό στην πρόσοψη που γράφει: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, λόγω της σημερινής κινητοποίησης στο υπουργείο Οικονομικών, το απογευματινό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 19:30, αντί για την Ομόνοια όπως είχε προγραμματιστεί.

(Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network