Κατερίνη: Νεκρές μητέρα και κόρη - Βρέθηκαν σε χαράδρα 120 μέτρων

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση στην χαράδρα στη θέση Καρακόλι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση στην χαράδρα στη θέση Καρακόλι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας PRINTSCREEN / YOUTUBE

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου. Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε σε χαράδρα στην ορεινή περιοχή Φωτεινά της Πιερίας. Από τα πρώτα στοιχεία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Τραγικός ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας  Ιωάννης Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της, οι οποίες αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας. Χαρακτηριστικό του πόσο απόκρυμνο είναι το σημείο είναι ότι το drone που είχαν επιστρατεύσει οι αρχές στην επιχείρηση εντοπισμού της 17χρονης και της 45χρονης έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου.

ADVERTISING

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από το drone στις 11.40 το πρωί.  Στη συνέχεια, από κλιμάκια αντρών της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη χαράδρα εντοπίστηκαν εξωτερικά και περιμετρικά του οχήματος οι σοροί μάνας και κόρης. Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο σορών.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή ευρημάτων

Τα Φωτεινά Πιερίας
Τα Φωτεινά Πιερίας

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα μόλις λίγο έξω από την Κατερίνη είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης μάνας και κόρης με το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα.

Με αυτό ως μόνο πραγματικό στίγμα οι Αρχές ξεκίνησαν από το Σάββατο μία μεγάλη έρευνα «χτενίζοντας» τις χαράδρες επί της Επαρχιακής Οδού, με την συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, αντρών της ΕΜΑΚ και drones.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση της 17χρονης, κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών:

Κατερίνη: Νεκρές μητέρα και κόρη - Βρέθηκαν σε χαράδρα 120 μέτρων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: Η έκκληση του πατέρα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: "Έβγαλαν φωτογραφίες για διαβατήριο" λέει μάρτυρας

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: "Δεν αντέχω, θα πάω να αυτοκτονήσω"

Θρίλερ στην Κατερίνη: Εξαφανίστηκε 17χρονη μαζί με την μητέρα της

SHARE:

24Media Network