Θρίλερ στην Κατερίνη: Εξαφανίστηκε 17χρονη μαζί με την μητέρα της

Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI

Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο, υπογραμμίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που ενεργοποίησε τον συναγερμό Amber Alert.

Εδώ και έξι μέρες έχουν εξαφανιστεί η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη μαζί με την μητέρα της από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Έχει εκδοθεί και το σχετικό Amber Alert από “ Το Χαμόγελο του Παιδιού” όσον αφορά την ανήλικη.

Η 17χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως και η μητέρα της. Η ζωή και των δύο ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι τοπικές αρχές κάνουν έκκληση αν κάποιος τις δει ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει αμέσως με την Αστυνομία.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο Του Παιδιού":

"Στις 08/11/2019, και ώρα 14:00 μ.μ., εξαφανίστηκε από την Κατερίνη, η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, 17 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 12/11/2019, απογευματινές ώρες και προβαίνει στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών.Η Μαρία - Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η Μαρία - Ιωάννα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

SHARE:

24Media Network