“Καθαρά” τα όπλα της επίθεσης στην οικία του Γερμανού πρέσβη

“Καθαρά” τα όπλα της επίθεσης στην οικία του Γερμανού πρέσβη
ΑΘΗΝΑ- Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανκ Ντολτ,στο Χαλάνδρι.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Τα δύο πολεμικά τουφέκια που χρησιμοποιήθηκαν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια

“Καθαρά” είναι τα δύο Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν το πρωί τα ξημερώματα στην ένοπλη επίθεση με στόχο την κατοικία του πρεσβευτή της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στους 60 κάλυκες που περισυλλέγησαν στον τόπο της επίθεσης, τα δύο πολεμικά τουφέκια που χρησιμοποιήθηκαν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για τη υπόθεση συνεχίζεται.

Στο δωμάτιο της κόρης του Γερμανού πρέσβη μια από τις σφαίρες

Στο δωμάτιο της κόρης του Γερμανού πρέσβη Βόλφγκανκ Ντόλτ βρέθηκε μια από τις 60 σφαίρες από τα δύο Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση εναντίον της κατοικίας του πρέσβη στο Χαλάνδρι, στις 3.30 τα ξημερώματα!

Ελπίδες ότι οι κάμερες ασφάλειας της πρεσβευτικής κατοικίας, και κοντινών επιχειρήσεων, μπορεί να έχουν καταγράψει κάποια λεπτομέρειας που θα “προδώσουν” τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στην πρεσβευτική κατοικία τα ξημερώματα εκφράζουν οι αρχές.

Οι τέσσερις δράστες προσέγγισαν το σπίτι από ακάλυπτο χώρο στην οδό Χίου. Διέσχισαν πυλωτή πολυκατοικίας, και πυροβόλησαν κατά πάσα πιθανότητα με δυο Καλάσνικοφ.

Η επίθεση θυμίζει πολύ εκείνη στο αστυνομικό τμήμα της Άγιας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2010, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η οργάνωση “ΟΠΛΑ”.

Επίσης, το Μάιο του 1999 το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας είχε βληθεί με ρουκέτα από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη

Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχουν προσαχθεί τουλάχιστον έξι άτομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα