Καθάρισαν με εκχιονιστικό το Αρτεμίσιο απ' το χαλάζι

ΑΡΚΑΔΙΑ-Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η νέα σήραγγα Αρτεμισίου, μήκους 1.400 μέτρων παρουσία του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά / Στιγμιότυπο απο την νέα σήραγγα.(EUROKINISSI-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ)
ΑΡΚΑΔΙΑ-Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η νέα σήραγγα Αρτεμισίου, μήκους 1.400 μέτρων παρουσία του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά / Στιγμιότυπο απο την νέα σήραγγα.(EUROKINISSI-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ) EUROKINISSI

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της σήραγγας του Αρτεμισίου αλλά και στην Αργολίδα όπου «το έστρωσε» με χαλάζι

Σφοδρή χαλαζόπτωση σε βαθμό που χρειάστηκε να επιστρατευτεί εκχιονιστικό μηχάνημα του αυτοκινητόδρομου «Μορέας» σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη – Καλαμάτα.

Μεγάλο πρόβλημα καταγράφηκε στην περιοχή κοντά στη σήραγγα του Αρτεμισίου, όπου και καθάρισαν τον δρόμο με το εκχιονιστικό, στο βόρειο τμήμα προς την Αργολίδα, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί.

ADVERTISING

Ειδικά στην Αργολίδα τα φαινόμενα ήταν αρκετά έντονα με το χαλάζι να δημιουργεί στρώμα στο οδόστρωμα και τους αγρότες να ανησυχούν για το μέγεθος της ζημιάς καθώς διανύουμε την περίοδο συγκομιδής του ελαιοκάρπου.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες απ' την περιοχή του Κουτσοποδίου και του κόμβου Μαλαχία λίγο έξω από το Άργος.

Καθάρισαν με εκχιονιστικό το Αρτεμίσιο απ' το χαλάζι
Καθάρισαν με εκχιονιστικό το Αρτεμίσιο απ' το χαλάζι

Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr, eleftheriaonline.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπερκαταιγίδα στην Πάτρα

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα

SHARE:

24Media Network