Καθηγητής στην Κάλυμνο έστελνε sms με άσεμνο περιεχόμενο σε μαθήτριές του

Καθηγητής στην Κάλυμνο έστελνε sms με άσεμνο περιεχόμενο σε μαθήτριές του

Μηνύματα με σεξιστικό περιεχόμενο έστελνε σε μαθήτριές αλλά και σε παντρεμένη συνάδελφό του, ένας 32χρονος καθηγητής στην Κάλυμνο. Υπό διερεύνηση και δεύτερη περίπτωση καθηγητή που παρενοχλούσε μαθήτριες

Δύο υποθέσεις παρενόχλησης μαθητριών από καθηγητές σχολείων στα Δωδεκάνησα, απασχολούν τις τελευταίες μέρες τους αρμόδιους.

Η πρώτη περίπτωση αφορά 32χρονο εκπαιδευτικό στην Κάλυμνο. Γονείς και μαθήτριες κατήγγειλαν στις αρχές ότι στα κινητά τηλέφωνα των δεύτερων έφτασαν μηνύματα με άσεμνο και σεξιστικό περιεχόμενο. Μάλιστα, ο καθηγητής βρέθηκε να έχει στείλει ανάλογα μηνύματα και σε παντρεμένη γυναίκα εκπαιδευτικό, που μένει στο ίδιο νησί.

Οι προϊστάμενοί του ενημερώθηκαν για τη δράση του και διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ο συγκεκριμένος καθηγητής απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του ενώ αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο, καθώς η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του έχει φτάσει στην εισαγγελία της Κω.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καθηγητή περίπου 30 ετών, που υπηρετούσε σε λύκειο της Ρόδου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο εκπαιδευτικός μιλούσε στην τάξη αλλά και κατ΄ιδίαν σε μαθήτριες, αφήνοντας ερωτικά και σεξιστικά υπονοούμενα. Η ΕΔΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι να ολοκληρωθεί, ο καθηγητής μετακινήθηκε σε άλλο σχολείο.

Πληροφορίες από rodiaki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network