Καθησυχαστικοί οι γιατροί για τον Μίκη Θεοδωράκη

Καθησυχαστικοί οι γιατροί για τον Μίκη Θεοδωράκη

Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων ιατρών

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στο Ιατρικό Κέντρο, αλλά αναμένουν να περάσει άλλο ένα 24ωρο για να είναι πιο ασφαλείς οι εκτιμήσεις τους.

Στο ίδιο ύφος είναι και το ιατρικό ανακοινωθέν που αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, δεν εμπνέει ανησυχία.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει:

«Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε εχτές το μεσημέρι στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού, μετά από σχετική οδηγία του θεράποντα ιατρού του, πνευμονολόγου Παναγιώτη Ραπακούλια, διευθυντή του Πνευμονολογικού Εργαστηρίου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Νοσηλεύεται σε συμβατικό θάλαμο, απύρετος και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπευτική αγωγή που του χορηγείται.

Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, υποχωρήσουν εντελώς όλα τα συμπτώματα και κριθεί ασφαλής η επιστροφή του στο σπίτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο Ιατρικό Κέντρο εισήχθη ο Μίκης Θεοδωράκης

SHARE:

24Media Network