Καβάλα: Νταής χτύπησε γυναίκα για έναν καφέ

Καβάλα: Νταής χτύπησε γυναίκα για έναν καφέ
print screen facebook

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενη γυναίκα σε καφετέρια, επειδή καθυστέρησε η παραγγελία ενός 45χρονου, ο οποίος δεν δίστασε να την χαστουκίσει ακόμα και υπό την παρουσία αστυνομικών που βρίσκονταν ως πελάτες στο κατάστημα.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια γυναίκα, που δούλευε σε καφέ στην Καβάλα, από έναν 45χρονο το πρωί του Σαββάτου (03/09) επειδή άργησε να πάει σε εκείνον και την παρέα του την παραγγελία τους.

Το απαράδεκτο περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ενώ φαίνεται πως ο άντρας δεν δίστασε να προβεί στην καταδικαστέα πράξη, ακόμα και υπό την παρουσία των αστυνομικών που βρίσκονταν στον χώρο.

Το βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό και φαίνεται πως βγήκε εκτός εαυτού, όταν ο νταής επιτέθηκε κατά της συναδέλφου του.

Από το υλικό που δημοσιεύτηκε φαίνεται πως το κλίμα ήταν τεταμένο μεταξύ των δύο και κατά τη διάρκεια του λεκτικού διαπληκτισμού τους ο 45χρονος επιτέθηκε στην γυναίκα, χτυπώντας την στο πρόσωπο με εκείνη να απαντά με τον ίδιο τρόπο.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κατάστημα ως πελάτες αλλά και ο ιδιοκτήτης που ήταν φανερά εκνευρισμένους με όσους βρίσκονταν στον χώρο να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα