Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης – Το DNA θα δώσει τις απαντήσεις

Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης – Το DNA θα δώσει τις απαντήσεις
Το ποιμνιοστάσιο όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη σε χωριό της Καβάλας INTIME NEWS

Σε θρίλερ εξελίσσσεται ο θάνατος της 68χρονης στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από το ποιμνιοστάσιό της. Άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον έβαλε στο "κάδρο" ο αδερφός της ενώ ύποπτο θεωρείται και ένα κριάρι.

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή από συγγενικά της πρόσωπα, κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας, με πολλές εσωτερικές κακώσεις, δείγμα βίαιης επίθεσης και χωρίς να υπάρχουν σημάδια πάλης.

Και ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αιφνίδιο θάνατο αφού δεν βρέθηκαν εμφανή τραύματα, κατά την νεκροψία-νεκροτομή όμως που διενεργήθηκε στο θύμα, διαπιστώθηκε χθες, Σάββατο (03/06) πως ο θάνατός ήταν συμβατός με εγκληματική ενέργεια αφού είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία και όλα της τα πλευρά και το στέρνο ήταν σπασμένα.

Χωρίς να έχει εξαιρεθεί κάποια πιθανότητα ακόμα από την Ασφάλεια Καβάλας, οι έρευνες κινήθηκαν προς το οικογενειακό περιβάλλον της 68χρονης κτηνοτρόφου που ζούσε με τον άντρα της και τα ανίψια της, ενώ στο κάδρο των “υπόπτων” μπήκε και ένα κριάρι
από το ποιμνιοστάσιό της που διαπίστωσαν σήμερα κατά την επαναληπτική αυτοψία στον χώρο, αστυνομικοί και ιατροδικαστής, πως είναι εξαιρετικά άγριο και επιθετικό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αδερφός της κτηνοτρόφου διατύπωσε την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος της βρίσκεται στο στενό συγγενικό της περιβάλλον. “Πολύ πιθανόν να είναι από το στενό συγγενικό της περιβάλλον. Βίωνε ενδοοικογενειακή βία εδώ και δεκαετίες. Υπήρχε ξυλοδαρμός, υπήρχε απειλή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα κατέληξε από βαριά τραύματα. Αυτό όμως που προβληματίζει τους ιατροδικαστές – γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε δεύτερη αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος από διαφορετικό ιατροδικαστή – είναι ότι στη σορό δε βρέθηκαν σημάδια πάλης.

“Το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στο θώρακα. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία, ρήξη εσωτερικών οργάνων. Γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο κριάρι. Περιμένουμε τα αποτελέσματα DNA από τα ρούχα του θύματος, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η αιτία του βίαιου θανάτου της γυναίκας”, είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Σημειώνεται ότι από το θύμα έχουν ληφθεί δείγματα και από τα νύχια της και από τα ρούχα της και έτσι μένει να φανεί στα εργαστήρια αν θα βρεθεί το γενετικό υλικό ζώου ή ανθρώπου και ποιου συγκεκριμένα.

Μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά και η προανάκριση συνεχίζεται μέχρι να μπορέσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να διακριβώσουν τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η άτυχη αυτή γυναίκα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα