Καβάλα: Δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 68χρονης

Καβάλα: Δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 68χρονης
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη στην Καβάλα glomex

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τη δολοφονία της 68χρονης, που βρέθηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, στην Καβάλα.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι αρχές -μετά την ιατροδικαστική εξέταση- το βίαιο θάνατο 68χρονης γυναίκας στο Ποδοχώρι Καβάλας. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, ο ανιψιός της, το απόγευμα της Παρασκευής. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο ιατροδικαστής μετέβη και την Κυριακή (04/06) στο χωριό για να κάνει νέα αυτοψία στο σημείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα. Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον ανηψιό της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.

Το μεσημέρι της Κυριακής έφτασε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία. Έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος.

Η 68χρονη ζούσε στο Ποδοχώρι με τον σύζυγό της. Οι συγχωριανοί της την περιγράφουν ως πολύ ήσυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα