Καβάλα: Την πιθανότητα να σκότωσε κριάρι την κτηνοτρόφο εξετάζουν οι Αρχές

Καβάλα: Την πιθανότητα να σκότωσε κριάρι την κτηνοτρόφο εξετάζουν οι Αρχές
Το ποιμνιοστάσιο όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη σε χωριό της Καβάλας INTIME NEWS

Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας. Το θύμα ήταν εξαιρετικά μικροκαμωμένο και είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία στους πνεύμονες από τα κατάγματα που βρέθηκαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση. Στο "κάδρο" των υπόπτων και ένα κριάρι

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα κληθούν όπως όλα δείχνουν να δώσουν τις απαντήσεις για το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου, που βρέθηκε νεκρή από συγγενικά της πρόσωπα, κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Αρχικά ο θάνατος της αποδόθηκε σε αιφνίδιο θάνατο αφού δεν βρέθηκαν εμφανή τραύματα, κατά την νεκροψία-νεκροτομή όμως που διενεργήθηκε στο θύμα, διαπιστώθηκε χθες, πως ο θάνατός ήταν συμβατός με εγκληματική ενέργεια αφού είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία και όλα της τα πλευρά και το στέρνο ήταν σπασμένα.

Χωρίς να έχει εξαιρεθεί κάποια πιθανότητα ακόμα από την Ασφάλεια Καβάλας, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Αρχικά οι έρευνες κινήθηκαν προς το οικογενειακό περιβάλλον της 68χρονης κτηνοτρόφου που ζούσε με τον άντρα της και τα ανίψια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν το θύμα είχε αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές, ωστόσο ειδικά μετά από κάποια εγκεφαλικά που είχε υποστεί αυτή η συμπεριφορά είχε μετριαστεί.

Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που έχει εξεταστεί σε σχέση με την ώρα που φεύγει ο σύζυγός για να την αναζητήσει αφού το απόγευμα η σύζυγός του πάντα επέστρεφε από τα ζώα κάτι που αυτή την φορά δεν συνέβη και η οποία ταιριάζει με την ώρα που εντοπίστηκε νεκρή, ενώ η νεκρική ακαμψία που είχε, έδειχνε πως ήταν νεκρή τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν την ανεύρεσή της.

Στο σημείο δεν υπάρχουν περάσματα μεταναστών ούτε μπορεί να θεωρηθεί ληστεία. Η γυναίκα άλλωστε ήταν πολύ φτωχή.

Αν κάποιος την ξυλοκόπησε τόσο άγρια σημαίνει ότι υπάρχει κάτι πολύ προσωπικό. Στην δύσκολη αυτή εξίσωση μοιραία έχει μπει όμως και ένα ζώο από το ποιμνιοστάσιό της που διαπίστωσαν σήμερα κατά την επαναληπτική αυτοψία στον χώρο, αστυνομικοί και ιατροδικαστής, πως είναι εξαιρετικά άγριο και επιθετικό. Ένα ογκώδες κριάρι που χρειάστηκαν πέντε άντρες να το κρατήσουν για να το ακινητοποιήσουν και να μην επιτεθεί.

Βλέποντας λοιπόν σήμερα αυτό το ζώο οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής, δεν εξαιρούν την πιθανότητα το θύμα να δέχτηκε επίθεση από το κριάρι που είναι άνω των 70 κιλών. Άλλωστε η ίδια ήταν μόλις 45 κιλά, είχε περίπου 1,50 μ. ύψος και ήταν εξαιρετικά αδύναμη λόγω και των εγκεφαλικών που είχε υποστεί.

Από το θύμα έχουν ληφθεί δείγματα και από τα νύχια της και από τα ρούχα της και έτσι μένει να φανεί στα εργαστήρια αν θα βρεθεί το γενετικό υλικό ζώου ή ανθρώπου και ποιου συγκεκριμένα. Μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά και η προανάκριση συνεχίζεται μέχρι να μπορέσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να διακριβώσουν τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η άτυχη αυτή γυναίκα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα