“Καζάνι που βράζει” η Μεσαρά: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων

“Καζάνι που βράζει” η Μεσαρά: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων
Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στη Μεσαρά Cretalive.gr

Τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές, μετά τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων το βράδυ του Σαββάτου (29/08). Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ.

Το “φυτίλι” που θα “ανάψει” μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη φοβάται η τοπική ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/08) και η οποία κινητοποίησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, από τα επεισόδια και τις αψιμαχίες μεταξύ δεκάδων Ελλήνων και εκατοντάδων Πακιστανών που σημειώθηκαν στο Λαγολιανό δρόμο, υπήρξαν τραυματισμοί ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές, κυρίως αλλοδαπών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και από το Ηράκλειο, ωστόσο – όπως τονίζεται – το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, δυστυχώς είναι προάγγελος δυσάρεστων εξελίξεων, αν δεν γίνει κάτι άμεσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα επεισόδια του Σαββάτου (29/08) σχετίζονται με τον τραυματισμό με μαχαίρι, το βράδυ της Παρασκευής (28/08), ενός 22χρονου Πακιστανού, από έναν Έλληνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έβγαλε το μαχαίρι προκειμένου να αμυνθεί. Ο δράστης του μαχαιρώματος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα μικροεπεισόδια είναι καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο η ανησυχία εντείνεται καθώς διαφαίνεται μια κλιμάκωση που μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα