Διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά: Την είδε να ξεψυχά κι έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

Διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά: Την είδε να ξεψυχά κι έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

Αγνοείτο από τον Ιούνιο η 23χρονη - Αν και δεν βρέθηκαν ενδείξεις σατανιστικής τελετής, ένα μενταγιόν που εντοπίστηκε από τις αρχές στο διαμέρισμα οδηγεί στο σενάριο η διπλή αυτοκτονία να ήταν αποτέλεσμα ενδεχομένως λατρείας του ζευγαριού στον Σατανά

Άφωνη έχει μείνει η τοπική κοινωνία στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς όχι μόνο από την διπλή αυτοκτονία ενός νεαρού ζευγαριού τουριστών σε ενοικιαζόμενο σπίτι, αλλά και από τις ιδιαιτερότητες που είχε ο μυστηριώδης θάνατος των δύο νέων.

Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα των Αρχών που αναμένει απαντήσεις από την Γερμανία για την πλήρη ταυτοποίηση των θυμάτων, ο άντρας είναι Γερμανός και ηλικίας 30 ετών και η κοπέλα είναι βουλγαρικής καταγωγής και ηλικίας 23 ετών.

Στις 26 Δεκεμβρίου μίσθωσαν το συγκεκριμένο σπίτι μέσω airbnb και θα έφευγαν στις 31 Δεκεμβρίου. Καθώς η ιδιοκτήτρια η οποία μάλιστα βρίσκεται σε εγκυμοσύνη, νόμιζε ότι είχαν ήδη φύγει, πήγε στο σπίτι για να το καθαρίσει και σε κατάσταση σοκ βρήκε τους δύο νέους νεκρούς και το σπίτι μέσα στα αίματα…

Στο σημείο μετέβησαν άντρες της Ασφάλειας που ανακάλυψαν τον άντρα γυμνό και νεκρό στην μπανιέρα με κομμένες φλέβες και ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά του και την κοπέλα νεκρή στο καναπέ και σκεπασμένη, με κομμένες βαθιά τις φλέβες και δίπλα της μία φαλτσέτα. Στον λαιμό της η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα μενταγιόν με την πεντάλφα.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από την ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς και έτσι αποδίδεται σε διπλή αυτοκτονία, καθώς άλλωστε είχε πλήθος δοκιμαστικών τραυμάτων όπως έδειξε και η νεκροψία-νεκροτομή.

Αν και στο σπίτι δεν υπήρχε η εικόνα που να παρέπεμπε ευθέως σε σατανιστική τελετή, εικάζεται ότι η διπλή αυτοκτονία ίσως ήταν αποτέλεσμα την λατρείας του ζευγαριού προς τον Σατανά, εξαιτίας και του μενταγιόν που φορούσε η κοπέλα όμως αυτό δεν παύει να είναι μία εικασία. Στο σπίτι υπήρχαν απλά κάποια κεράκια ρεσώ αναμμένα όχι όμως σε διάταξη κάπου σχήματος ή συμβόλου που να παραπέμπει σε τελετή.

Φαίνεται πως είχε προηγηθεί ερωτική πράξη και πως πρώτα η πρόθεση του ζευγαριού ήταν μάλλον να αυτοτραυματιστούν αρχικά και όχι να αυτοκτονήσουν, όμως φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και η κοπέλα πέρα από το δοκιμαστικά τραύματα, προκάλεσε βαθιά τραύματα στις φλέβες των καρπών της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της από αιμορραγία.

Υπήρχαν πετσέτες που βρέθηκαν δίπλα της και εικάζεται ότι ενδεχομένως προσπάθησε ο Γερμανός να την βοηθήσει και όταν εκείνη κατέληξε την τοποθέτησε στον καναπέ και την σκέπασε, ενώ εκείνος πήγε στην μπάνιο, γέμισε την μπανιέρα με νερό μπήκε μέσα και αυτοκτόνησε πλήττοντας τον εαυτό του με ένα μαχαίρι στην καρδιά, ενώ είχαν προηγηθεί τραύματα και στους δικούς του καρπούς, τα οποία όμως δεν ήταν θανατηφόρα.

Η κοπέλα είχε πάψει να επικοινωνεί από τον Ιούνιο με τους δικούς της που την αναζητούσαν όπως επίσης τον ‘ιδιο μήνα προέκυψε πως ο Γερμανός νοίκιασε το αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε στην Κεφαλονιά και το οποίο δεν το επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η κλοπή του στις γερμανικές Αρχές.

Ο 30χρονος είχε φροντίσει για να μπερδέψει τις Αρχές να τοποθετήσει άλλες πινακίδες στο όχημα, πλαστές ή κλεμμένες που αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα και οι ελληνικές Αρχές μέσω του αριθμού πλαισίου του κινητήρα διαπίστωσαν την ιστορία που είχε το συγκεκριμένο όχημα και πως είχε φτάσει να δηλωθεί η κλοπή του.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένουν απαντήσεις οι ελληνικές από τις αντίστοιχες γερμανικές Αρχές για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα όχι μόνο για τα στοιχεία των νεκρών αλλά αν είναι δυνατόν και για το παρελθόν τους ή τις συνθήκες που τους οδήγησαν σε αυτή την απονενοημένη ενέργεια και να διαπιστώσουν βεβαίως αν όντως είχαν σχέση με αιρέσεις ή είχαν εκδηλώσει αυτοκαταστροφικές τάσεις. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα