Κερατσίνι: Τραγωδία και αδιαφορία δίχως τέλος - Έβλεπαν την 8χρονη και δεν έκαναν τίποτα

Κερατσίνι: Τραγωδία και αδιαφορία δίχως τέλος - Έβλεπαν την 8χρονη και δεν έκαναν τίποτα
GLOMEX

Για αρκετά λεπτά αφότου το 8χρονο κορίτσι σφήνωσε στην μεταλλική πόρτα και στη συνέχεια έπεσε, υπάλληλοι περνούσαν από κοντά και δεν έδιναν καμία σημασία.

“Γροθιά στο στομάχι” είναι οι νέες εικόνες που έρχονται στο φως από τον τραγικό θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στο Κερατσίνι.

Το άτυχο κορίτσι το μοιραίο απόγευμα στεκόταν μπροστά στην πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Σε νέο βίντεο, το οποίο το NEWS 24/7 επιλέγει να μην δείξει λόγω πολύ σκληρών εικόνων, φαίνεται να βάζει το χέρι του πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Είδε ότι η πόρτα δε σταματά. Έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός. Όμως δεν πρόλαβε και η πόρτα την σφήνωσε.

ADVERTISING

Περίπου 20 λεπτά μετά, ένας υπάλληλος πέρασε από δίπλα της. Γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε να περπατά. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να αδιαφορεί για δεύτερη φορά. Το κοίταξε, έκλεισε το κινητό και συνέχισε να μη δίνει σημασία.

Το κορίτσι πλησίασε για πρώτη φορά άνθρωπος στις 17:54. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση. Στις 17:55:02 ένας υπάλληλος ξαναπέρασε δίπλα από το κοριτσάκι, το κοίταξε αλλά και πάλι δεν πλησίασε.

Στις 17:57:13 η πόρτα τελικά άνοιξε και το κορμάκι του παιδιού έπεσε στο έδαφος. Αντί να τρέξουν να δουν πως είναι και να τη βοηθήσουν, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι. Ο βηματισμός τους, αργός, στέκονταν από πάνω της με ένα φακό και στη συνέχεια έκαναν μερικά βήματα πίσω. Μίλησαν μεταξύ τους και έφυγαν.

Η αποχώρηση των εργαζόμενων

Στις 18:05 πέρασε από δίπλα της ένα αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε σαν να μην υπάρχει. Αμέσως μετά συμβαίνει κάτι απίστευτο: οι εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν από τον χώρο κατόπιν εντολής, όπως εκ των υστέρων προέκυψε από τις καταθέσεις.

Την ίδια στιγμή, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του. Μιλούσε στο κινητό και φαίνεται σαν να περιγράφει σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.

Στις 18:31 μπήκε στον χώρο του εργοστασίου ένα φορτηγό. Το παιδί ήταν από την πλευρά του οδηγού. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν είδε το παιδί ή όχι, όμως μπήκε και πάρκαρε. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά με την μικρή να σφηνώνεται εκ νέου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τοπικά Νέα
SHARE:

24Media Network