Κέρκυρα: Πρώην αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ - ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ - ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο απόστρατος αστυνομικός αμέσως μετά την πράξη του επιχείρησε να διαφύγει αλλά λόγω της έγκαιρης κινητοποίησης των συναδέλφων του, αποφάσισε τελικά να παραδοθεί στην Ασφάλεια της Κέρκυρας

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Νότια Κέρκυρα το πρωί, στην περιοχή του Αλευροπαρίου. Πρώην αστυνομικός που υπηρετούσε στην Κέρκυρα και αποστρατεύτηκε το 2005 δολοφόνησε την δεύτερη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους, πυροβολώντας την στο σώμα με το κυνηγετικό του όπλο.

Είχε προηγηθεί έντονος τσακωμός μεταξύ τους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο 60χρονος μόλις αντιλήφθηκε τις συνέπειες των πράξεών του έναντι της 55χρονης συζύγου του, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι πριν φτάσουν οι συνάδελφοί του, στην πορεία όμως είτε σκεπτόμενος τι είχε πράξει είτε σε συνδυασμό με την κινητοποίηση των συναδέλφων του, αποφάσισε να οδηγήσει μέχρι την πόλη της Κέρκυρας και να παραδοθεί στην Ασφάλεια.

Ο δράστης αφού ομολόγησε, συνελήφθη και αυτή την ώρα ανακρίνεται για να διαπιστωθούν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Στο σπίτι που εκτυλίχθηκε ο φόνος έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network