Κι όμως, ο δήμος Αθηναίων μας καλεί να βγάλουμε selfie μέσα στα νέα απορριμματοφόρα

Κι όμως, ο δήμος Αθηναίων μας καλεί να βγάλουμε selfie μέσα στα νέα απορριμματοφόρα

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ανοίγει στο κοινό τρία απ' τα νέα οχήματα ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν τις δυσκολίες που ζουν οι υπάλληλοι καθαριότητας της πόλης

Πρόσκληση στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τα νέα απορριμματοφόρα με τα οποία εξοπλίστηκε πρόσφατα η υπηρεσία καθαριότητας απευθύνει ο Δήμος Αθηναίων.

Έτσι, αυτή την Κυριακή, απ' τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ανοίγει στο κοινό τρία απ' αυτά και καλεί τους πολίτες να μπουν στη θέση του οδηγού και να βγάλουν selfie!

«Μπείτε στα νέα απορριμματοφόρα του δήμου Αθηναίων. Οι άνθρωποι που κάθε ώρα της ημέρας καθαρίζουν την πόλη, σας ξεναγούν στα υπερσύγχρονα οχήματα, που θα σηκώνουν σε λίγες ημέρες το βάρος της καθαριότητας της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι, καθίστε στη θέση του οδηγού, βγάλτε selfie και συζητήστε με τους υπαλλήλους της καθαριότητας για τη δουλειά τους, τις δυσκολίες και τις πολλές ιδιαιτερότητές της» αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι η δράση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης,απέναντι από το Δημαρχείο.

Συνολικά ο δήμος απέκτησε 25 καινούργια απορριμματοφόρα, που αυξάνουν κατά 40% τον αριθμό των οχημάτων καθαριότητας, αλλά και  4.500 νέους κάδους. Επίσης δημιούργησε μια ιστοσελίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στο athinakathari.cityofathens.gr.

SHARE:

24Media Network