Κικίλιας: Συγχαίρω τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

Εορτασμός των Θεοφανείων, στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη κ.α.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εορτασμός των Θεοφανείων, στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη κ.α. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά την εξάρθρωση του τζιχαντιστικού πυρήνα στην Αθήνα

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα των16, στο οποίο εμπλέκεται και ο Άκης Τσοχατζόμπουλος και όσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας για την ομάδα Τζιχαντιστών στην Ελλάδα που φαίνεται να εμπλέκεται στην απόπειρα στο Βέλγιο, ο Βασίλης Κικίλιας συνεχάρη με δήλωσή την ελληνική αστυνομία.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε σε "πολλαπλά κτυπήματα" τα οποία έχουν καταφέρει στην προσπάθεια εξάρθρωσης βαρέος ποινικού εγκλήματος, αλλά και της τρομοκρατίας, ενώ τόνισε πως οι έρευνες της αστυνομία αποδεικνύουν στενή σχέση ανάμεσα στα δύο.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλη Κικίλια για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε εκβιάσεις και εκρήξεις:

«Με μεγάλη χαρά και σήμερα, όπως για πολλοστή φορά τους τελευταίους οκτώ μήνες, συγχαίρω τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και τους άνδρες και γυναίκες των Υπηρεσιών Ασφαλείας για τα πολλαπλά κτυπήματα, που έχουμε καταφέρει, στην προσπάθειά μας να εξαρθρώσουμε τo βαρύ ποινικό έγκλημα και την τρομοκρατία.

Σήμερα άλλωστε, με την επιτυχή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύονται οι ενδείξεις για τη συνεργασία τρομοκρατών και ποινικών εγκληματιών, εφόσον αποδεικνύονται πλέον ταυτόσημοι και αλληλοκαλυπτόμενοι ρόλοι μεταξύ αυτών.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια μεθοδικότητα, εργατικότητα και αυταπάρνηση τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφής παραβατικότητα. Αποτελεί κοινωνική απαίτηση και εθνική ανάγκη η Αστυνομία να παρέχει προστασία και ασφαλές περιβάλλον στον πολίτη, διασφαλίζοντας την κοινωνική ειρήνη και σταθερότητα, κάτι που αποτελεί ευρωπαϊκό ζητούμενο, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία γεγονότα σε Γαλλία και Βέλγιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network