Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Σε ποια σημεία υπάρχουν καθυστερήσεις

Κίνηση στη λεωφόρου Συγγρού
Κίνηση στη λεωφόρου Συγγρού EUROKINISSI

Οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και την Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή καθώς ήδη παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα και το λεκανοπέδιο, με αρκετούς δρόμους να έχουν αρχίσει παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Ειδικότερα, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτήν την ώρα και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο παρατηρείται συμφόρηση και στο ύψος του Κόκκινου Μύλου.

Προβλήματα παρουσιάζονται αυτήν την ώρα στις Λεωφόρους Κηφισίας (στην άνοδό της από τη Ριζάρη μέχρι το ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Στην κάθοδο από τον Φάρο μέχρι την Πλατεία Μαβίλη) και στη Μεσογείων (και στα δύο ρεύματα, από τον Χολαργό μέχρι τον κόμβο για Αλεξάνδρας).

Με δυσκολία κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της Αλεξάνδρας. Προβλήματα επίσης αυτήν την ώρα στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη).

Με δυσκολία επίσης η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος του Αγίου Κοσμά έως την Καλαμακίου (ρεύμα προς Πειραιά). Προβλήματα και στην Ηλιουπόλεως από το ύψος του Αγ. Δημητρίου μέχρι το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Προβλήματα αυτήν την ώρα στις λεωφόρους Γαλατσίου και Βεΐκου.

Δείτε ζωντανά στο χάρτη σε ποια σημεία παρουσιάζεται κυκλοφοριακή συμφόρηση και ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Σε ποια σημεία υπάρχουν καθυστερήσεις
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνηση στους δρόμους
SHARE:

24Media Network