Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό “χάος” στην Αθήνα από πορείες και συγκεντρώσεις

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό “χάος” στην Αθήνα από πορείες και συγκεντρώσεις
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Eurokinissi

Τεράστια υπομονή χρειάζεται σήμερα όποιος σκοπεύει να κυκλοφορήσει με το όχημά του στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε στον χάρτη αναλυτικά ποιες περιοχές να αποφύγετε.

Οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στο κέντρο της Αθήνας έχουν προκαλέσει ένα κυκλοφοριακό χάος αφού οι περισσότεροι δρόμοι είναι κλειστοί, ενώ εκείνοι που είναι ανοιχτοί είναι μπλοκαρισμένοι από την κίνηση.

“Χειρόφρενο” έχουν σηκώσει οι οδηγοί που βρίσκονται στους δρόμους της Συγγρού (από το ύψος στο Πάντειο πανεπιστήμιο μέχρι το τέλος προς Σύνταγμα), της Πανεπιστημίου μέχρι το ύψος της Ομόνοιας και στην Αθηνάς. Δείτε τον χάρτη με την κίνηση για πιο αναλυτικά.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένη στις 10.30 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από την Πρεσβεία της Τουρκίας, στις 12:00 διαμαρτυρία φοιτητών στα Προπύλαια, στις 17:30 πρόκειται να γίνει συγκέντρωση και πορεία Κούρδων για τις πολεμικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία, από τα Προπύλαια, στις 18:30 φοιτητικοί σύλλογοι για τα συνδικάτα στα Προπύλαια και την ίδια ώρα για τον ίδιο λόγο στην Πλ. Κλαυθμώνος το ΠΑΜΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version