Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο σε Κηφισό και κέντρο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μητροπόλεως – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο σε Κηφισό και κέντρο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μητροπόλεως – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας (φωτογραφία αρχείου) ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Στο κόκκινο πολλές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Καθυστερήσεις και στην Κηφισίας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μητροπόλεως.

Σημαντικές καθυστερήσεις και πολλά προβλήματα καταγράφονται το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους της Αθήνας, όπου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού, το οποίο εκτείνεται από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τα Πατήσια, ενώ αργά κινούνται τα οχήματα και στην κάθοδο.

Στο κόκκινο βρίσκεται και η Λεωφόρος Κηφισίας, αλλά και η Ποσειδώνος, ενώ συμφόρηση παρατηρείται και σε αρκετά σημεία στο κέντρο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μητροπόλεως λόγω της πομπής για την εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα Τετάρτη (3/5) στην οδό Μητροπόλεως λόγω της μετάβασης της Ιεράς Εικόνας Παναγίας «Άξιον Εστί» στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και ώρα 06:00 και 14:00 αντίστοιχα, επί της οδού Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα