Κίνηση στους δρόμους: “Πήζουν” Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων- LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: “Πήζουν” Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων- LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Πολλά τα προβλήματα και σήμερα στους δρόμους της Αθήνας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα, Τρίτη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με αρκετά προβλήματα να εντοπίζονται σε μεγάλες και κεντρικές λεωφόρους.

Για ακόμα μία μέρα, ο Κηφισός βρίσκεται στο επίκεντρο του προβλήματος, καθώς υπάρχει μποτιλιάρισμα στο ρεύμα της ανόδου, με τα οχήματα να παραμένουν ακόμα και ακινητοποιημένα κατά διαστήματα.

Με αργούς ρυθμούς η ροή και στη Λεωφόρο Κηφισίας, ειδικά στο ρεύμα της ανόδου, ενώ προβλήματα παρατηρούνται τόσο στην Κατεχάκη, όσο και στη Λ. Μεσογείων.

“Πηγμένη” και η Λ. Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Φιλαδέλφεια

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, την 11 και 12/1/2022, με εναλλακτικές ημερομηνίες την 18 και 19/1/2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το πλάτος της οδού Θεσσαλονίκης, περιοχής Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τρωάδος και Κυκλάδων.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται, ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κινούνται από την οδό Τρωάδος προς την οδό Θεσσαλονίκης: Δεξιά Βυτίνης – αριστερά Κυκλάδων – Θεσσαλονίκης.
  • Για τα οχήματα που κινούνται από την οδό Θεσσαλονίκης προς την οδό Κυκλάδων: Δεξιά Τρωάδος – αριστερά Βυτίνης – αριστερά Κυκλάδων – Θεσσαλονίκης.
  • Για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Λαμία): Μέσω των οδών Λαχανά, Νικ. Πλαστήρα και Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα