Κίνηση στους δρόμους: Πού παρατηρείται μποτιλιάρισμα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Πού παρατηρείται μποτιλιάρισμα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Μεγάλη ταλαιπωρία αυτή την ώρα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Επιστροφή στο σπίτι με προβλήματα λόγω της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς

Με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί μετά την πρωινή ταλαιπωρία, αφού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Ειδικότερα αυτή την ώρα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα (μέχρι Αχαρνών), αλλά και στη Λεωφόρο Κηφισού (στο ρεύμα της ανόδου από την Αχαρνών).

Καθυστερήσεις παρουσιάζονται ακόμα στη Λεωφόρο Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα), στη Βασιλίσσης Σοφίας (στο ρεύμα της ανόδου) και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Γλυφάδα έως την Αγίου Κοσμά).

Google maps

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Υπενθυμίζεται ότι τα μέσα μεταφοράς παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω συμμετοχής στην 24ωρη απεργία ενώ επιτρέπεται η κίνηση όλων των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς σήμερα δεν ισχύει ο δακτύλιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα