Κινητοποίηση στην Κάντζα: Εθεάθη πύθωνας στην περιοχή

Κινητοποίηση στην Κάντζα: Εθεάθη πύθωνας στην περιοχή
Πύθωνας

"Το πιο πιθανό είναι το φίδι να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του", τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, Δημήτρης Χατζηκωνσταντής.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι Δημοτικές Αρχές και οι κάτοικοι στην Κάντζα, μετά τον εντοπισμό ενός πύθωνα στην περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, Δημήτρης Χατζηκωνσταντής μίλησε στο κανάλι του Ant1 για το τεράστιο φίδι που βολτάρει ανενόχλητο στην περιοχή και που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους, καθώς πρόκειται για να ερπετό, το μήκος του οποίου κυμαίνεται, ανάλογα με το είδος, από μερικά εκατοστά μέχρι και 10 μέτρα, ενώ μπορεί να φτάσει τα 210 κιλά.

Ο πύθωνας εμφανίστηκε σε μία μεγάλης έκτασης περιοχή κοντά στους πυλώνες της ΔΕΗ. Μάλιστα κοντά στο εκκλησάκι έχει γίνει καθαρισμός των χόρτων, καθώς την Τρίτη 19 Μαΐου θα γίνει γιορτή για την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Νικολάου.

“Το πιο πιθανό είναι το φίδι να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του”, τόνισε ο κ. Χατζηκωνσταντής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα