Κιβωτός του Κόσμου: Θρασύτατες απειλές σε παιδιά από απολυμένους: "Θα γυρίσουμε και θα σας βρούμε"

Κιβωτός του Κόσμου
Κιβωτός του Κόσμου INTIME, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα παιδιά της Κιβωτού τα οποία διαμένουν σε διαμερίσματα του οργανισμού εκφοβίζονται απροκάλυπτα από μέλη του προσωπικού που έχουν απομακρυνθεί.

Την ώρα που η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου επιχειρεί να βάλει τάξη στο χάος που παρέλαβε και να κάνει τα παιδιά να νιώσουν στοιχειώδη ασφάλεια, κάποιοι και πάλι επιχειρούν να εκφοβίσουν.

Εν πολλοίς, η ηρεμία στις δομές έχει αποκατασταθεί (τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο), ωστόσο στα διαμερίσματα που είχε υπό την κατοχή της η Κιβωτός και στα οποία διαμένουν παιδιά από 16 έως 18 ετών, η κατάσταση είναι ακόμη έκρυθμη.

ADVERTISING

Πρώην παράγοντες του οργανισμού οι οποίοι έχουν αποπεμφθεί από τη θέση τους με απόφαση της νέας διοίκησης απειλούν τα παιδιά ότι παρά τις αλλαγές θα επιστρέψουν.

"Ξέρουμε τι κάνετε, ξέρουμε ποιοι είστε και θα σας βρούμε αφού θα επιστρέψουμε" τονίζουν χαρακτηριστικά στα τηλεφωνικά μηνύματα που τους στέλνουν στην προσπάθεια που κάνουν να εκφοβίσουν.

Είναι γεγονός ότι αυτές οι προσπάθειες μαφιόζικου τύπου πετυχαίνουν εν μέρει το στόχο τους. Τα παιδιά των διαμερισμάτων παραμένουν φοβισμένα και παρουσιάζουν δισταγμούς να αφηγηθούν το σύνολο των βιωμάτων τους μέσα στις δομές.

Στα διαμερίσματα εν τω μεταξύ παιδιά πήγαιναν ως μία μορφή "τιμωρίας" για τη συμπεριφοράς που είχαν όσον βρίσκονταν σε δομές του οργανισμού.

Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή πόσα είναι αυτά τα διαμερίσματα, που βρίσκονται αλλά και πόσα συνολικά παιδιά διαβιούν σ' αυτά με ευθύνη του οργανισμού.

Τα θύματα, τέλος, και αυτό πρέπει να αναφερθεί, αποθαρρύνονται για επιπλέον καταθέσεις βλέποντας ότι οι μέχρι τώρα μαρτυρίες τους διαρρέονται με απίστευτη ταχύτητα και με πολλές λεπτομέρειες από τα ΜΜΕ αφού η δικογραφία γίνεται φύλλο και φτερό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παιδική κακοποίηση, Κιβωτός του Κόσμου, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network