Κιβωτός του Κόσμου: Επίθεση σε Εκκλησία και κυβέρνηση από τον δικηγόρο του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: Επίθεση σε Εκκλησία και κυβέρνηση από τον δικηγόρο του πατέρα Αντωνίου
EUROKINISSI

Στις πρώτες του δηλώσεις για την υπόθεση του Κιβωτού του Κόσμου προχώρησε ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου. Καταγγέλλει ότι "κλείδωσαν" και πέταξαν στον δρόμο παράνομα την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου.

Αιχμές κατά της Εκκλησίας, του Αρχιεπισκόπου, της εισαγγελίας και του νέου ΔΣ απαντά επισήμως μέσω των δικηγόρων του, ο πάτερ Αντώνιος για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής κάνει λόγο για “παράνομες ενέργειες” που ακολουθήθηκαν μετά την απομάκρυνση του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου από τη δομή.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, “κλείδωσαν” και πέταξαν στον δρόμο παράνομα την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου ενώ παράλληλα ζήτησε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτίνου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο πάτερ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του Κόσμου, δεν έχει που αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, δεν υπήρχε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση για να αφήσει το χώρο που έμενε ο πατήρ Αντώνιος με την οικογένειά του. Είπε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα