Κιβωτός του Κόσμου: Τα νεύρα της πρεσβυτέρας μπροστά στις κάμερες – “Ρε άντε φύγετε από εδώ”

Κιβωτός του Κόσμου: Τα νεύρα της πρεσβυτέρας μπροστά στις κάμερες – “Ρε άντε φύγετε από εδώ”
Πρεσβυτέρα Glomex

Έξαλλη η πρεσβυτέρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις καταγγελίες. Έφυγε από τη δομή της "Κιβωτού του Κόσμου" στον Κολωνό με μία μεγάλη βαλίτσα. Η αντίδρασή της μπροστά στους δημοσιογράφους.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τις συγκλονιστικές καταγγελίες για την “Κιβωτό του Κόσμου” πραγματοποίησε η πρώην πρόεδρος της οργάνωσης και σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (02/12) στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” στον Κολωνό, στον τέταρτο όροφο της οποίας διατηρούσαν σπίτι μαζί με τον πατέρα Αντώνιο. Η ίδια έφυγε από τη δομή μαζί με ένα βοηθό της, ο οποίος κρατούσε μία μεγάλη βαλίτσα με πράγματα, από την πίσω πόρτα της δομής.

Σε βίντεο που κατέγραψε τηλεοπτική εκπομπή, η πρεσβυτέρα φαίνεται να εκνευρίζεται με το που βλέπει μπροστά της τις κάμερες, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία σχετική δήλωση και έφυγε σαν κυνηγημένη μέσα σε δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, η πρεσβυτέρα φαίνεται να χτυπάει εκνευρισμένη το πόδι της στην άσφαλτο αλλά και το τζάμι του αυτοκινήτου, περιμένοντας τον βοηθό της να μετακινήσει το αμάξι, καθώς ήταν σταματημένο σε σημείο που δεν άνοιγε η πόρτα του συνοδηγού.

Ρε άντε φύγετε από εδώ”, ακούγεται να λέει στους δημοσιογράφους, ενώ μόλις καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα, μπαίνει μέσα και φεύγει πολύ γρήγορα.

Η παρουσία της πρεσβυτέρας στη σημείο, δείχνει πως μάλλον έχει λήξει η προθεσμία που είχε δώσει η εισαγγελία για την εγκατάλειψη της δομής από την ίδια και τον πατέρα Αντώνιο.

Οικονομικός έλεγχος της πρεσβυτέρας

Η εισαγγελική παραγγελία του Ιωάννη Σέβη, που χειρίζεται την προκαταρκτική εξέταση γύρω από την οικονομική κατάσταση της “Κιβωτού του Κόσμου”, δεν περιορίζεται μόνο στον οικονομικό έλεγχο του οργανισμού, αλλά ζητά να μπουν στο μικροσκόπιο ακόμη έντεκα φυσικά πρόσωπα.

Κατά πληροφορίες, μεταξύ αυτών είναι τόσο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα όσο και συγγενικά τους πρόσωπα και μέλη της διοίκησης.

Στόχος είναι να εντοπιστούν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση τεσσάρων αδικημάτων κακουργηματικής φύσης και συγκεκριμένα: Υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η παραγγελία αναφέρει την ανάγκη διενέργειας φορολογικού και διαχειριστικού ελέγχου στα οικονομικά της δομής για τα τελευταία πέντε έτη. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να εξεταστούν οι επιχορηγήσεις και οι χρηματοδοτήσεις από κρατικούς φορείς και ευρωπαϊκούς πόρους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα