Κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες για Κασιδιάρη και Μίχο

Κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες για Κασιδιάρη και Μίχο
ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Την Πέμπτη καλούνται σε συμπληρωματική απολογία οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος

Κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες, για την Πέμπτη απέστειλαν οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, στους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο.

Οι δύο βουλευτές καλούνται σε απολογία μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, ενώ ο Νίκος Μίχος βαρύνεται επιπλέον και με κατηγορία που αφορά παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα μεταφερθούν στο Εφετείο για να απολογηθούν ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Οι δύο εφέτες, Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, καλούν τα τρία προσωρινά κρατούμενα στελέχη να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις για τις νέες κατηγορίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι.

Το κατηγορητήριο με το οποίο είναι αυτήν τη φορά αντιμέτωπος ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο βουλευτής Γιάννη Λαγός, αφορά το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Η κλήση που εστάλη τον Χρήστο Παππά αφορά την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, αλλά και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές, πρόκειται πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, να απολογηθούν την Παρασκευή και να μην ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους για το νέο κατηγορητήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα