Κομπίνα με πλαστά λαχεία στη Ρόδο

Κομπίνα με πλαστά λαχεία στη Ρόδο

Παραχαραγμένα λαχεία εξαργύρωναν τρεις άνδρες στη Ρόδο. Ατύχησαν, όμως, γιατί έπεσαν στον πρόεδρο των πρακτόρων του νησιού

Παραχαραγμένα κρατικά λαχεία εξαργύρωναν τρεις ημεδαποί στη Ρόδο, με τη δράση τους να λαμβάνει τέλος το το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01), όταν συνελήφθη ένας εξ αυτών.

Οι δράστες, δύο 30χρονοι και ένας 32χρονος, είχαν αναπαράγει είτε τυπώνοντας τα λαχεία εξαρχής είτε με φωτοτυπία, ολόκληρες σειρές με τους ίδιους αριθμούς, που υποτίθεται είχαν κερδίσει τα λήγοντα. Πριν λίγες μέρες άρχισαν να επισκέπτονται πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε χωριά και στην πόλη της Ρόδου, εξαργυρώνοντας τα "κερδισμένα" λαχεία, τα οποία υπολογίζονται σε τουλάχιστον 18, με όφελος 100 ευρώ το καθένα.

Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό στον χώρο των πρακτόρων ότι διακινούνταν πλαστά λαχεία, ωστόσο τότε η σπείρα διέκοψε τη δράση της και θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για άτομα που πήγαν για λίγες μέρες στο νησί και στη συνέχεια έφυγαν.

Αυτό μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ένας εκ των δραστών πήγε στο κατάστημα του προέδρου των πρακτόρων, ζητώντας από τον υπάλληλο να πάρει τα κέρδη του. Αμέσως ενημερώθηκε ο πρόεδρος, ο οποίος μετέβη στο κατάστημα, κλείδωσε την πόρτα, εγκλωβίζοντας τον δράστη μέσα και περίμενε την αστυνομία. Ο άνδρας συνελήφθη, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πληροφορίες από dimokratiki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network