Κόνιτσα: Μετανοήσαμε, δεν είχαμε πρόθεση να κακοποιήσουμε το σκύλο, λένε οι φαντάροι

Κόνιτσα: Μετανοήσαμε, δεν είχαμε πρόθεση να κακοποιήσουμε το σκύλο, λένε οι φαντάροι
Στοπ - καρέ από το βίντεο κακοποίησης σκύλου στην Κόνιτσα Facebook

Μεταμέλεια δηλώνουν οι δράστες της κακοποίησης του αδέσποτου στην Κόνιτσα, σε ανακοίνωσή τους σε τοπικά μέσα ενημέρωσης

Την ειλικρινή τους συγνώμη για το περιστατικό με τον σκύλο σε στρατόπεδο της Κονιτσας, τονίζουν με δήλωση τους στην paramythia-online.gr και στο thespro.gr, οι 2 νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, δηλώνουν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτο προς τις αρχές τους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

“Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα