Κοντά στα παιδιά της Λευκάδας οι Ριμπολόβλεφ

Κοντά στα παιδιά της Λευκάδας οι Ριμπολόβλεφ

Ποια η νέα κίνηση που ετοιμάζει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ για να στηρίξει και να βοηθήσει τα παιδιά με αναπηρία της Λευκάδας

Την στήριξη της στην κοινωνία της Λευκάδας φροντίζει να δείχνει εμπράκτως ανά διαστήματα η βαθύπλουτη οικογένεια Ριμπολόβλεφ.

Πέρα από τα χλιδάτα πάρτι, όπως το πρόσφατο για τα 25α γενέθλια της κόρης Εκατερίνα και την εντυπωσιακή θαλαμηγό, η οικογένεια του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φαίνεται ότι έχει και κοινωνικές ευαισθησίες. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα "Λευκαδίτικος Λόγος", στα τέλη Μαΐου η μεγαλύτερη κόρη του και ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα, επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες της το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στη Λευκάδα.

Κατά την επίσκεψη αυτή, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους υπεύθυνους του κέντρου την προοπτική βοήθειας ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους και είχε επαφή με τα παιδιά. Να σημειωθεί ότι η Εκατερίνα είχε ζητήσει από τους φίλους της να μην της κάνουν δώρο για τα γενέθλια της αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμα της, το οποίο με τη σειρά του ενισχύει άλλα ιδρύματα και οργανισμούς για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ έχει ήδη κάνει δωρεά ένα ασθενοφόρο και ένα σκάφος στο λιμενικό της Λευκάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network