Κορινθία: Σε κωματώδη κατάσταση δίχρονο αγοράκι από άγριο ξυλοδαρμό

Κορινθία: Σε κωματώδη κατάσταση δίχρονο αγοράκι από άγριο ξυλοδαρμό

Ένα δίχρονο αγοράκι προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό

Έναν εφιάλτη έζησε ένα δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο Κορινθίας, το οποίο προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του, όταν εκείνη δεν δέχτηκε την απαίτησή του, να το αφήσουν να ζητιανεύει στους τριγύρω δρόμους.

Η 22χρονη μητέρα του παιδιού, έκανε αρχικά ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Στο αστυνομικό τμήμα ωστόσο διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος πατέρας του παιδιού βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Η μητέρα Ρομά υποστήριξε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Σύμφωνα με την δεύτερη κατάθεσή της, ο 23χρονος χτυπούσε το αγοράκι με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του.

Μάλιστα, το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί πέντε μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

πηγή: korinthostv

SHARE:

24Media Network