Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση της πρώην συζύγου του

Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση της πρώην συζύγου του
korinthostv

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 33χρονος από την Κόρινθο που κατηγορείται οτι απήγαγε, βίασε και επιχείρησε να κάψει την πρώην σύζυγό του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Κορίνθου, ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία μετά την καταγγελία της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του για κακοποίηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 28χρονη ανέφερε στην καταγγελία που έκανε την περασμένη Τετάρτη, ότι ο 33χρονος την οδήγησε με όχημα σε ερημική τοποθεσία, στην Αλμυρή Κορινθίας και αφού διαπληκτίστηκαν, την χτύπησε και της έκαψε τα μαλλιά με αναπτήρα.

Στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς. Η τρομοκρατημένη 28χρονη κατέφυγε στo Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, οι άνδρες του οποίου αναζήτησαν τον δράστη, που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη.

Σε δηλώσεις της, η συνήγορος της 28χρονης ευχαρίστησε «το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου, που έδρασε αμέσως για την σύλληψη του 33χρονου, ώστε η 28χρονη και τα δύο παιδιά της να νιώθουν ασφαλείς».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα