Κορονοϊός: Κλείνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης λόγω των κρουσμάτων στην Πάτρα

Κορονοϊός: Κλείνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης λόγω των κρουσμάτων στην Πάτρα
Απολύμανση σε εκπαιδευτικό χώρο MotionTeam

Φοιτητής του ιδρύματος στο Ρέθυμνο που σχετίζεται με τους ασθενείς της Πάτρας παρουσίασε συμπτώματα ύποπτα του ιού. Προληπτικά μέτρα από την πρυτανική αρχή.

Για 48 ώρες έκλεισαν όλες οι σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, καθώς νεαρός φοιτητής από την Πάτρα, που σχετίζεται με το περιβάλλον των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην αχαϊκή πρωτεύουσα, παρουσίασε συμπτώματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτα για τον ιό.

Σύμφωνα με το cretalive, oι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν το κλείσιμο όλων των χώρων του ιδρύματος στο Ρέθυμνο για Πέμπτη και Παρασκευή, προκειμένου να γίνει απολύμανση, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση την Κυριακή που θα αφορά στην επαναλειτουργία του ιδρύματος ή στην παράταση του κλεισίματος.

Ο φοιτητής που έχει παρουσιάσει συμπτώματα ύποπτα για τον κορoνοϊό εντοπίστηκε στο περιβάλλον των ασθενών που επιβεβαιωμένα προσβλήθηκαν από τον ιό στην Πάτρα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα