Κουφοντίνας: Αυθαίρετη η απόφαση των δικαστών του Βόλου

Κουφοντίνας: Αυθαίρετη η απόφαση των δικαστών του Βόλου
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας Eurokinissi

Λόγο για "ταξική" και "διατεταγμένη" Δικαιοσύνη κάνει ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη "17 Νοέμβρη", με αφορμή την απόρριψη του αιτήματός του για άδεια.

Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει μέσω γραπτής δήλωσής του ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την απόρριψη του αιτήματός του για άδεια από δικαστές του Βόλου.

Στη δήλωσή του, χαρακτηρίζει την απόφασή τους “αυθαίρετη”, ενώ κάνει λόγο για “ταξική” και “διατεταγμένη” Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη “17 Νοέμβρη” πολυισοβίτης, κατηγορεί τους δικαστές για “διαστρεβλώσεις της αλήθειας” και “στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους”, ενώ τους κατηγορεί ότι “αγνοούν επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο”.

Ολόκληρη η δήλωση Κουφοντίνα:

« Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους. Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο, επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους , με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν το δικαίωμα στις πεποιθήσεις ) την ίδια ξανά δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας.

Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη , από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομουστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών.

Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα