news 24/7

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Φωτογραφία αρχείου, από την πρώτη άδεια που πήρε από τις φυλακές Κορυδαλλού

Κουφοντίνας: "Tηλε-εισαγγελείς δικαιολόγησαν μια ειλημμένη απόφαση"

Την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου να απορρίψουν την αίτηση για χορήγηση άδειας σχολιάζει ο Δημήτρης Κουφοντίνας με κείμενό του μέσα από τις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τις φυλακές με νέα άδεια

Νέα άδεια παίρνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα εξαήμερη άδεια χορηγήθηκε στον Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος αναμένεται να εξέλθει των αγροτικών φυλακών στα τέλη του Φεβρουαρίου - Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα παραμείνει σπίτι του για έξι συνεχείς ημέρες και η έβδομη φορά που γίνεται δεκτό αίτημα να βγει από τη φυλακή.

Φωτογραφία αρχείου, από την πρώτη άδεια που πήρε από τις φυλακές Κορυδαλλού

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κουφοντίνα: 'Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να παίρνουν άδεια'

Το αμερικανικό ΥΠΕΞ μεταφέρει την ανησυχία του ότι οι άδειες που δίνονται στον Κουφοντίνα προσφέρουν κίνητρο σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο για να προβούν σε περαιτέρω βίαιες ενέργειες.

Ο περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης

Μπακογιάννης για άδεια Κουφοντίνα: Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Κάνε "απεργία πείνας"

Ο περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδας επιτέθηκε κατά του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη" και σχολίασε καυστικά ότι "κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται".

Εκτάκτως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εκτάκτως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας έφτασε στις 14:15 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί από την απεργία πείνας που πραγματοποιεί.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Άδικες οι διώξεις των εισαγγελέων που έδωσαν άδεια στον Κουφοντίνα

Με ψήφισμά της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος χαρακτηρίζει "άδικες" τις πειθαρχικές διώξεις που επιβλήθηκαν κατά του αρμόδιου συμβουλίου, σημειώνοντας ότι “η μεγαλύτερη απόδειξη, που επιβεβαιώνει την ορθότητα της κρίσης του Συμβουλίου Αδειών είναι η αποδεδειγμένα καλή χρήση των αδειών από τον συγκεκριμένο κρατούμενο"

Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Καμμένος: 'Πολιτική διαφωνία για την άδεια στον Κουφοντίνα'

Ο κυβερνητικός εταίρος εξέφρασε την πολιτική του διαφωνία για την άδεια στον Κουφοντίνα, επισήμανε όμως ότι δεν πρόκειται για απόφαση της κυβέρνησης, αλλά της Δικαιοσύνης, υπενθυμίζοντας τι είχε γίνει με Ξηρό

Στιγμιότυποαπό την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.Στην φωτογραφία η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη , Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Κυκλοφορεί ελεύθερος ο ιδεολογικός πατέρας της τρομοκρατίας

Σφοδρές αντιδράσεις από Ν.Δ., Θεοδωράκη, Καμίνη για την 48ωρη άδεια που έλαβε ο Δ. Κουφοντίνας. Για "κατοχυρωμένο δικαίωμα, σεβαστό χωρίς διακρίσεις", κάνει λόγο το ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017. Για πρώτη φορά από το 2002, οπότε παραδόθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται εκτός φυλακής καθώς το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, στο οποίο συμμετέχει και αντεισαγγελέας Εφετών, ενέκρινε τη 48ωρη άδειά του.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Εκτός φυλακής για 48 ώρες ο Δ. Κουφοντίνας

Εκτός φυλακών μετά από 15 χρόνια βρέθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας-Για δίκαιη κρίση έκανε λόγο η συνήγορός του Γ. Κούρτοβικ-Τον υποδέχτηκαν ο γιος του Έκτορας και η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου

Στην ολομέλεια της βουλής εισήχθη το μεσημέρι για συζήτηση και ψήφιση το Σ/Ν του Υπουργείου δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης,Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Οργισμένη αντίδραση Κυρ. Μητσοτάκη - Ντ. Μπακογιάννη: Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα

Την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ προκάλεσε η πιθανότητα ο "ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών" να βρεθεί με άδεια εκτός φυλακής. Άναυδη με την απόφαση σε αυτή τη χρονική στιγμή δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη

ΔΙΚΗ 17Ν ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Για πρώτη φορά εκτός φυλακής με άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εκτός απροόπτου το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει την πύλη των φυλακών. "Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια", σχολιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οργή Ντόρας Μπακογιάννη για αυτήν την απόφαση