Κούγιας: “Η αστυνομία παραπλάνησε” – Δεν πήγε ποτέ στο Ναύπλιο ο Ριχάρδος

Κούγιας: “Η αστυνομία παραπλάνησε” – Δεν πήγε ποτέ στο Ναύπλιο ο Ριχάρδος
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας Eurokinissi

Στην ΓΑΔΑ έφτασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου όπως είπε να αποφυλακιστεί ο πελάτης του. Σύμφωνα με τον ίδιο η Αστυνομία παραπλάνησε τον πρωθυπουργό και τον εισαγγελέα.

Ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών το μεσημέρι της Τρίτης καθώς αναμένεται σε λίγη ώρα να αποφυλακιστεί τόσο ο πελάτης του Ριχάρδος Μυλωνάς όσο και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του χρυσού.

Ο Ριχάρδος Μυλωνάς βρίσκεται από χθες στον 7ο όροφο, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε από την Υποδιεύθυνση Αμαρουσίου. Αυτό έγινε καθώς δεν υπήρχε προγραμματισμένη μεταγωγή του στις φυλακές Ναύπλιο τη Δευτέρα, κάτι που αναμενόταν να γίνει σήμερα. Ωστόσο οι εξελίξεις από το πρωί με το έγγραφο της ΑΑΔΕ που έφτασε στα χέρια της ανακρίτρια διαφθοράς, άλλαξε τα δεδομένα.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας φτάνοντας έξω από τη ΓΑΔΑ “Σε λίγη ώρα ή λίγες ώρες ο πελάτης μου και οι υπόλοιποι θα αποφυλακιστουν. Επιμένω πως δεν υπάρχει αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού, η εγκληματική οργάνωσή και η νομιμοποίηση εσόδων στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η διωκτική αρχή, δηλαδή η Αστυνομία, παραπλάνησε τον πρωθυπουργό, τον εισαγγελέα και για λίγες ώρες και τον ανακριτή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα