ΡΙΧΑΡΔΟΣ

Απο την αποφυλάκιση του Ριχάδρου Μυλωνά τον Δεκέμβριο του 2018.

Οριστική απαλλαγή για Ριχάρδο

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε την απαλλαγή του Ριχάρδου Μυλωνά και των 62 λοιπών κατηγορούμενων στην υπόθεση "λαθρεμπορίας χρυσού".

Εκτός φυλακών ο γνωστός ενεχυροδανειστής

Ριχάρδος: Εκτός φυλακής ο ενεχυροδανειστής για το κύκλωμα χρυσού

Αποφυλακίστηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς, που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση του "κυκλώματος χρυσού". "Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο - Θέλω να πάω στο σπίτι μου" δήλωσε.

Στιγμιότυπο από την μετάβαση του ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδου στον ανακριτή

Κύκλωμα χρυσού: Λαθρεμπορία βλέπουν οι δικαστές- Σοβαρές ενδείξεις ενοχής

Στο σκεπτικό του βουλεύματος, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών υποστηρίζει πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής των προσφευγόντων για τις κακουργηματικές πράξεις που τους αποδίδονται.

Μητέρα Ριχάρδου: Είναι άνθρωπος καλός, λυπάται όλα τα ζώα

Μητέρα Ριχάρδου: Είναι άνθρωπος καλός, λυπάται όλα τα ζώα

Μετά τις νέες εξελίξεις με την αποφυλάκιση του γνωστού ενεχυροδανειστή, η μητέρα του μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά χρόνια του γιου της και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε για τη σύλληψή του.

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή

"Κύκλωμα χρυσού": Κατάθεση προσφυγών για να αποφυλακιστούν οι κατηγορούμενοι

Προσφεύγουν προς ανακρίτρια και δικαστικό συμβούλιο οι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι στο αποκαλούμενο "κύκλωμα χρυσού". "Παρανόμως κατασχέσατε την περιουσία μου" υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο γνωστός ενεχυροδανειστής.

Ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος, καθώς οδηγείται στον ανακριτή

"Κύκλωμα χρυσού": Νέα κίνηση από τον γνωστό ενεχυροδανειστή- Οι όροι που ζητά για την ελευθερία του

Ζητά από την ανακρίτρια να αντικατασταθεί η προφυλάκιση με άλλους όρους για να αφεθεί ελεύθερος. «Δεν απαιτείται η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα» υποστηρίζει ο εκ των συνηγόρων του, Αλέξης Κούγια και κάνει λόγο για χρονοβόρα διαδικασία.

Στιγμιότυπο από την μετάβαση του ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδου στον ανακριτή

"Κύκλωμα χρυσού": Νομικό φιάσκο ή επιτυχία των αρχών- Συνεχείς ανατροπές με επίκεντρο τον Ριχάρδο

Σήμερα δεν αποκλείεται να προσφύγουν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών οι οκτώ κατηγορούμενοι που παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση του αποκαλούμενου "κυκλώματος χρυσού". Μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.

Το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής

Κύκλοι Προστασίας του Πολίτη για "κύκλωμα χρυσού": Οι εισαγγελείς έδωσαν το "πράσινο φως" για την επιχείρηση

"Για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια" αναφέρουν μεταξύ άλλων πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το ζήτημα που ανέκυψε με την υπόθεση του χρυσού.

Κύκλωμα χρυσού: Εμπλοκή με την αποφυλάκιση

"Κύκλωμα χρυσού": Εμπλοκή στις αποφυλακίσεις- Η αλληλογραφία των αρχών

Αποκαλυπτικά τα έγγραφα της ΑΑΔΕ αλλά και της ανακρίτριας για την εξέλιξη της ανάκρισης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει εκφράσει τη στάση της απέναντι στο πρωτοφανές αυτό φαινόμενο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει καταλήξει ολοκληρωτικά σε κάποια απόφαση. Σταθμίζει διαφορετικά τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Κούγιας: "Η αστυνομία παραπλάνησε" - Δεν πήγε ποτέ στο Ναύπλιο ο Ριχάρδος

Στην ΓΑΔΑ έφτασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου όπως είπε να αποφυλακιστεί ο πελάτης του. Σύμφωνα με τον ίδιο η Αστυνομία παραπλάνησε τον πρωθυπουργό και τον εισαγγελέα.

Ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος, καθώς οδηγείται στον ανακριτή

Κύκλωμα χρυσού: Στον αέρα η δικογραφία;

Έγγραφο της ΑΑΔΕ που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας Διαφθοράς αναφέρει πως δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για προϊόντα που εξάγονται στην Τουρκία. Αιτήματα αποφυλάκισης κατέθεσαν κι οι οκτώ προσωρινά κρατουμενοι κατηγορούμενοι.

Ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή

Κύκλωμα χρυσού: Να αποφυλακιστεί ζητά ο Ριχάρδος

Αίτηση για την αποφυλάκισή του κατέλυε σε σήμερα ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος. "Η ανάκριση διαπίστωσε την ανυπαρξία του βασικού εγκλήματος της λαθρεμπορίας, χωρίς το οποίο δεν υπάρχει ούτε το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης ούτε της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα" αναφέρει.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Ενεχυροδανειστής χρυσού για Μένιο Φουρθιώτη: Όλες οι διαδικασίες ήταν νομότυπες

Ειδική αναφορά για την επαγγελματική του σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη κάνει ο γνωστός ενεχυροδανειστής, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόχρωση - ένδειξη για "μαύρο" χρήμα.

Ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος, καθώς οδηγείται στον ανακριτή

Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Στη φυλακή γνωστός ενεχυροδανειστής

"Δεν έχω διαπράξει ποτέ το αδίκημα της λαθρεμπορίας και δεν έχω νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες" υπογραμμίζει στο απολογητικό του υπόμνημα ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος. Ο επιχειρηματίας "δείχνει" τους συνεργάτες του για ενδεχόμενες παράνομες ενέργειες, οι οποίες έγιναν εν αγνοία του.

Ενεχυροδανειστήριο στην Αθήνα

Κύκλωμα χρυσού: Η καταγγελία παπά στη Ζάκυνθο που οδήγησε στην εξάρθρωση

Ο παπάς είχε δει με τα μάτια του τα ασημένια περιγράμματα από τις εικόνες που είχαν κλαπεί από τον ναό να εκτίθενται στο ενεχυροδανειστήριο το κατήγγειλε στις αρχές και έκτοτε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Eξάρθρωση δυο πολυμελών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στο λαθρεμπόριο χρυσού

Κύκλωμα χρυσού: Η κρύπτη με τις χρυσές λίρες και το «χτισμένο» χρηματοκιβώτιο

Μοναδικούς τρόπους για να κρύβουν τα τιμαλφή, πλάκες χρυσού, κοσμήματα και μεγάλα χρηματικά ποσά, είχαν σκεφτεί οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. Σήμερα απολογείται ο Ριχάρδος, στο κεντρικό κατάστημα του οποίου εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη γεμάτη χρυσές λίρες.

Ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος, καθώς οδηγείται στον ανακριτή

Ριχάρδος: Η αστυνομία παραπλάνησε τον Εισαγγελέα - "Με εκμεταλλεύτηκαν"

Τι ζητά από την ειδική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση ο δικηγόρος του Ριχάρδου, Αλέξης Κούγιας. "Νόμιμη και διαφανής η επιχειρηματικότητά μου", λέει ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχειροδανειστηρίων, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση λαθρεμπορίου χρυσού.

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή

Κύκλωμα χρυσού: Η όχι και τόσο γοητευτική πλευρά της οργάνωσης

Τη σκληρή πλευρά των εμπλεκομένων στην υπόθεση του λαθρεμπορίου χρυσού καταδεικνύουν τηλεφωνικές συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Δείχνουν μεταξύ άλλων, τον τρόπο που συμπεριφέρονταν σε τρίτα πρόσωπα, που όπως φαίνεται δεν σχετίζονταν με τη δράση τους.

Ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή

Κύκλωμα χρυσού: Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Ριχάρδου με τον VIP αστυνομικό

Χάρες με το... αζημίωτο και ενημερώσεις για τις κινήσεις των αρχών φαίνεται πως παρείχε, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο αστυνομικός της υπηρεσίας VIP προς τις εγκληματικές οργανώσεις που φέρονται να διακινούσαν παρανόμως χρυσό στην Τουρκία.

Κύκλωμα χρυσού: Όταν ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε να εργαστεί για τον Ριχάρδο

Κύκλωμα χρυσού: Όταν ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε να εργαστεί για τον Ριχάρδο

Ένας τηλεφωνικός διάλογος από τον οποίο προκύπτει πως ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης των καταστημάτων Ριχάρδων είχε ζητήσει από τον παρουσιαστή να αναλάβει διευθυντικό ρόλο στην επιχείρησή του, περιλαμβάνεται στη δικογραφία για το κύκλωμα χρυσού.

Η Paris Hilton

Κύκλωμα χρυσού-Ριχάρδος: Οι συζητήσεις για την Paris Hilton και τα βράδια στο Ρέμο

Διασυνδέσεις στο διεθνές jet set φαίνεται πως είχε ο κατηγορούμενος ενεχυροδανειστής, όπως προκύπτει από τηλεφωνικές του συνομιλίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφίας.

Οι διάλογοι Ριχάρδου - Μένιου Φουρθιώτη

Οι διάλογοι Ριχάρδου - Μένιου Φουρθιώτη

Ο παρουσιαστής και ο κατηγορούμενος συνομιλούν, σύμφωνα με τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που βρίσκονται στη δικογραφία, ανήμερα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Εκτός από τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην εκπομπή λόγω των τραγικών εξελίξεων, στη συζήτηση γίνεται και έντονο “παζάρι” για το κλείσιμο των διαφημίσεων.

Κύκλωμα χρυσού-Ριχάρδος: "Καθάριζαν" μισό εκατομμύριο τη μέρα

Λαθρεμπόριο χρυσού: H θαλαμηγός, οι διάλογοι και τα δεκατεσσάρια

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των κατηγορουμένων στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, όπως τους κατέγραψε ο υπερκοριός. Τα σημεία που "έκαψαν" το κύκλωμα. Η ανακαίνιση στο σκάφος, τα χιλιάρικα και τα "δεκατεσσάρια δαχτυλίδια".

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Κούγιας για Ριχάρδο: Άσχετοι αστυνομικοί διόγκωσαν την υπόθεση

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 είπε, πως ακόμη δεν έχει λάβει γνώση του κατηγορητηρίου του πελάτη του, σημειώνοντας πως η Αστυνομία "συνεχώς παραπληροφορεί και διογκώνει πράγματα".

Eξάρθρωση δυο πολυμελών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στο λαθρεμπόριο χρυσού

Κύκλωμα χρυσού - Ριχάρδος: Τρία βίντεο αποκαλύπτουν την δράση του κυκλώματος

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα κλεπταποδόχων και λαθρεμπορίας χρυσού που εξαρθρώθηκε από τις αρχές. Τη δράση του κυκλώματος αποδεικνύουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.