Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο Πολωνό τουρίστα

Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο Πολωνό τουρίστα

Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης έφθασαν ως και το χιονισμένο τοπίο του Ομαλού. Δεν βρέθηκαν ίχνη του 64χρονου που αγνοείται από τις 9 Απριλίου κι έτσι οι έρευνες σταμάτησαν.

Σταμάτησαν το βράδυ της Δευτέρας οι έρευνες για τον 64χρονο Πολωνό τουρίστα που αγνοείται από τις 9 Απριλίου από την περιοχή της Σούγιας. Εκεί βρισκόταν όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά για τελευταία φορά, στις 8 του μήνα, κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης, που όλες αυτές τις μέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσεγγίζοντας και τα πιο δύσβατα σημεία όπου θα μπορούσε να είχε βρεθεί ο 64χρονος, χθες έφθασαν ως και το χιονισμένο τοπίο του Ομαλού, ακολουθώντας μία διαδρομή.

Οι έρευνες απέβησαν για άλλη μια μέρα άκαρπες κι έτσι σταμάτησαν.

Ήδη από την Κυριακή, έφυγε για την πατρίδα της η κόρη του 64χρονου που είχε έρθει στην Κρήτη, για να ενημερώνεται από κοντά για την πορεία των ερευνών, αναρτώντας στο facebook πως αν υπάρξει κάτι νεότερο θα ενημερώσει τα μέλη της ομάδας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δε θα κάνει ξανά σχετική ανάρτηση.

Πηγή: 

Cretalive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Πολωνό τουρίστα που αγνοείται στα Χανιά

SHARE:

24Media Network