Κρήτη: Ακρωτηριασμός γυναίκας σε τροχαίο

Κρήτη: Ακρωτηριασμός γυναίκας σε τροχαίο
Χειρουργείο (φωτογραφία αρχείου) Unsplash

Στον ακρωτηριασμό του χεριού μιας 56χρονης προχώρησαν οι γιατροί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται η γυναίκα. Εχε τροχαίο ατύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για μια 56χρονη γυναίκα, θύμα τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη το βράδυ των Χριστουγέννων (25/12) στη Χερσόνησο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, η 56χρονη γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση όπου δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν κατέστη εφικτό να σωθεί το χέρι της με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αρχικά επρόκειτο η γυναίκα να διακομισθεί στο ΚΑΤ της Αθήνας ωστόσο για αδιευκρίνιστους λόγους η διακομιδή τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Σημειώνεται ωστόσο ότι εξ αρχής η 56χρονη γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο με μερικό ακρωτηριασμό του χεριού της κι ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το σώσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Χερσόνησο, ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την 56χρονη και την μετέφεραν στο Βενιζέλειο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε επικίνδυνη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα