Κρήτη: Ελεύθερη η 63χρονη που παρέσυρε σκύλο με το αυτοκίνητό της

Κρήτη: Ελεύθερη η 63χρονη που παρέσυρε σκύλο με το αυτοκίνητό της
youtube

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 63χρονη Ρωσίδα που σκόπιμα παρέσυρε σκύλο σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης. Για "ειλικρινή μεταμέλεια" κάνει λόγο ο συνήγορός της.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της, η 63χρονη Ρωσίδα που χτύπησε με το αυτοκίνητό της ένα σκυλάκι στο Ηράκλειο Κρήτης κι εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive, της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα και υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης της 63χρονης, Νικόλαος Καρουζάκης ανέφερε: Λανθασμένη απόφαση υπό καθεστώς πανικού είναι κάτι που συναντάμε συχνά στην ανθρώπινη συμπεριφορά αλλά η πρόθεση να προξενήσει κάποιος κακό σε ένα άλλο ζωντανό πλάσμα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, είναι κάτι που ευτυχώς σπάνια απαντάτε στην ανθρώπινη φύση.

Η δικαιοσύνη ήρθε σήμερα να κάνει ακριβώς αυτή τη διάκριση με αποτέλεσμα η εντολέας μου να αφεθεί ελεύθερη. Σε κάθε περίπτωση έρχομαι να μεταφέρω την ειλικρινή μεταμέλεια της καθώς και την πρόθεση της να αναλάβει όλα τα ιατρικά έξοδα του κατοικιδίου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα