Κρήτη: Συνελήφθη η οδηγός που χτύπησε εν ψυχρώ σκύλο με το αυτοκίνητό της – Το εξοργιστικό βίντεο

Κρήτη: Συνελήφθη η οδηγός που χτύπησε εν ψυχρώ σκύλο με το αυτοκίνητό της – Το εξοργιστικό βίντεο
youtube

Συνελήφθη η οδηγός που έχοντας πλήρη ορατότητα φαίνεται να πατάει γκάζι και να χτυπάει σκύλο το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στην Κρήτη. Οδηγείται στο αυτόφωρο.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η οδηγός, η πράξη της οποίας προκάλεσε οργή και σφοδρές αντιδράσεις, όταν το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στις Πατέλες Ηρακλείου, στην Κρήτη, χτύπησε με το αυτοκίνητό της έναν σκύλο ενώ είχε πλήρη ορατότητα.

Η οδηγός που κινείτο εκείνη την ώρα στο στενό έξω από το σπίτι της, παρόλο που όπως φαίνεται στο βίντεο είχε σε πλήρη ορατότητα τον σκύλο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου, αντί να περιμένει να φύγει το ζώο από τον δρόμο, πήρε φόρα και εν ψυχρώ κινήθηκε καταπάνω του πατώντας το. Μάλιστα, δεν σταμάτησε και τράπηκε σε φυγή.

Πηγές από το γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, που ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεση, αναφέρουν ότι η οδηγός θα περάσει κανονικά τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκύλος μετά την απίστευτη πράξη βιαιότητας, φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα ενώ διαπιστώθηκε και εσωτερική αιμορραγία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα