Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης επτά ατόμων σε φαράγγι στα Χανιά

Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης επτά ατόμων σε φαράγγι στα Χανιά
Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ακόμη ένας νεκρός από τους αγνοούμενους κοντλα στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας στην περιοχή ρέμα της Σούρας.Οι νεκροί από την καταστροφική καταιγίδα που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην περιοχή της Δυτικής Αττικής μέχρι τώρα,είναι είκοσι ένας,Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 18/11 EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη) eurokinissi

Οι περιπατητές έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ διέσχιζαν το φαράγγι του Δικτάμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για την διάσωση 7 ατόμων που έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ διέσχιζαν το Φαράγγι του Δικτάμου, στα Κεραμειά Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι επτά είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το γεγονός ότι είναι βράδυ και επικρατεί χαμηλή θερμοκρασία μέσα στο φαράγγι, δυσχεραίνει τις συνθήκες παραμονής τους σε αυτό και εντείνει την αγωνία να βρεθούν, ενώ ταυτόχρονα, οι έρευνες καθίστανται περισσότερο χρονοβόρες.

Αυτήν την ώρα δύναμη από την ΠΥ Χανίων, μεταβαίνει στο σημείο για τον εντοπισμό των 7 περιπατητών και την μεταφορά τους έξω από το Φαράγγι.

(Πηγή: Flashnews.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα