Κρήτη: Εργατικό ατύχημα τον οδήγησε σε ακρωτηριασμό στα πόδια

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Άτυχος άνδρας 50 ετών, που καταπλακώθηκε από το μηχάνημα κλαρκ που χειριζόταν, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκαν να του ακρωτηριάσουν τα κάτω άκρα.

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 50χρονου εργάτη που τραυματίστηκε βαρύτατα στο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Γυμνάσιο Μελεσών.

Συνέπεια του βαρύτατου τραυματισμού του άτυχου άνδρα ο οποίος καταπλακώθηκε από το μηχάνημα κλαρκ που χειριζόταν, ήταν ο ακρωτηριασμός και των δύο ποδιών του από το ύψος της κνήμης.

Ο 50χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί προκειμένου να σώσουν τη ζωή του προχώρησαν στον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων, αφού τα τραύματα που είχε υποστεί ήταν βαρύτατα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Χθες κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου πραγματοποίησαν αυτοψία στην αυλή του σχολείου όπου πραγματοποιούνταν εργασίες και στη διάρκειά τους συνέβη το σοβαρότατο εργατικό ατύχημα.

Πηγή: 

CretaPost

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network