Κρήτη: Η κόρη έσπασε τη σιωπή της – Την βίαζε ο πατέρας της 15 χρόνια

Κρήτη: Η κόρη έσπασε τη σιωπή της – Την βίαζε ο πατέρας της 15 χρόνια
Glomex

Φρίκη στην Κρήτη. Δεν άντεξε και και τα είπε όλα η 27χρονη για τον πατέρα της. Το δράμα που ζούσε από όταν ήταν 12 ετών.

Βρήκε τη δύναμη να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει τις φρικιαστικές στιγμές που ζούσε για 15 ολόκληρα χρόνια, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο λόγος για μία 27χρονη σήμερα κοπέλα από τα Χανιά, η οποία ζούσε έναν εφιάλτη από την τρυφερή ηλικία των 12 χρονών.

Η νέα αυτή ιστορία βιασμού εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων πριν από ένα μηνά περίπου, όταν την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,  η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον 55χρονο πατέρα της στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η τελευταία φορά που η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού , ήταν το φετινό καλοκαίρι.

Η 27χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές σεξουαλικής κακοποίησης  που βίωνε από τα 12 της χρόνια, ενώ στις 7 Νοεμβρίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 55χρονο, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, όπου και παραδέχθηκε την ενοχή του αν και στην αρχή το αρνήθηκε.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 55χρονο είναι αιμομιξία και βιασμός κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι  έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version