Κρήτη: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ AP

Μπορεί η τελευταία ημέρα του 2018 στην Κρήτη να ήταν γένους αρσενικού, τα δύο πρώτα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 όμως είναι κοριτσάκια.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι είναι το πρώτο παιδί της Κρήτης για το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το πρώτο κλάμα του παιδιού ακούστηκε στη 1.20 στο μαιευτήριο «Μητέρα Κρήτης», λίγη ώρα μετά που το 2019 έπαιρνε την σκυτάλη από το 2018. Η ευτυχισμένη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο με συσπάσεις ωστόσο προχώρησε σε καισαρική. Το αποτέλεσμα ήταν να γεννηθεί ένα υγιέστατο μωράκι, κοριτσάκι, βάρους 3.800 γραμμαρίων.

ADVERTISING

Κοριτσάκι και το… δεύτερο παιδί της Κρήτης

Λίγες ώρες αργότερα ένα ακόμα παιδί γεννιέται στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι το οποίο ήρθε στην ζωή στις 6 παρά πέντε το πρωί με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Το υγιέστατο κοριτσάκι ζυγίζει 3.650 γραμμάρια ενώ στη γέννα ήταν παρόντες οι γυναικολόγοι κ.κ. Νικολάου και Κώστα και ο μαιευτήρας κ. Καλαμπόκης.

Η τελευταία μέρα του χρόνου ήταν… αρσενική

Αρσενική ήταν η τελευταία ημέρα του χρόνου και μάλιστα με το αγοράκι να είναι… βιαστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες, 31 Δεκεμβρίου, μία εγκυμονούσα πήγε με σπασμούς μήτρας στο νοσοκομείο της Σητείας. Οι γιατροί έκριναν πως η μέλλουσα μητέρα δεν θα προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με αποτέλεσμα να προχωρήσουν εκεί την διαδικασία. Το αποτέλεσμα ήταν να γεννηθεί ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.520 γραμμαρίων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network