Κρήτη: Μια σύλληψη για τον αιματηρό καβγά σε ταβέρνα – Στην εντατική 37χρονος

Κρήτη: Μια σύλληψη για τον αιματηρό καβγά σε ταβέρνα – Στην εντατική 37χρονος
Περιπολικό - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ παραμένει ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά το αιματηρό επεισόδιο σε ταβέρνα στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Συνελήφθη ο ένας δράστης, σκέφτεται να παραδοθεί ο αδερφός του.

Εξελίξεις στην υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής με πυροβολισμούς σε ταβέρνα στον δήμο Χερσονήσου το βράδυ της Τετάρτης, καθώς το ένα από τα δύο αδέλφια που κατάγονται από κοντινό χωριό της περιοχής συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε ιδιωτική κλινική όπου και νοσηλευόταν έχοντας επίσης τραυματιστεί.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τους δικηγόρους των δύο αδελφιών Αλεξάνδρα Σπανάκη και Γιώργο Κοκοσάλη, ο δεύτερος αδελφός ετοιμάζεται να παραδοθεί στις αρχές.

Όπως αναφέρει το Cretalive, αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν ο τραυματισμός ενός ζευγαριού, με τον 37χρονο άνδρα να βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί άγριος καυγάς στην ταβέρνα ανάμεσα στο ζευγάρι που τραυματίστηκε και τα δύο αδέλφια που συνοδεύονταν και από ένα τρίτο άτομο.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, στην ταβέρνα όπου έτρωγε το ζευγάρι από την Αρμάχα, παρουσία πλήθους κόσμου, θαμώνων αλλά και περαστικών από το σημείο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα ο 37χρονος άνδρας ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Η 44χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε στο χέρι και η κατάσταση της υγείας της δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα